Home » Destacado Index » Jaume Triay consigue su primer éxito «Internacional»

El jugador del Club Bàdminton Cide, Jaume Triay s’acaba de proclamar campió del torneig del BCS a Bournemouth. Jaume, guanyà tots els partits fins en arribar a la final sense problemes. Allà s’enfrentà al jugador local, David Alibhai a qui va guanyar sense massa complicació.
Seguidament jugà els dobles, on va fer una plata juntament amb el jugador anglès Zack, per dos punts no s´endugueren l’or.

Actualment, Jaume està fent un “stage” esportiu a la ciutat de Bournemouth, (Anglaterra). Durant tres mesos i mig està entrenant al Centre d’Alt Rendiment (Bournemouth Performance Center) amb qualquns dels millors entrenadors anglesos com: Helen Alcock (Bronze mundial 1983) i Mark Lever (encordador oficial del prestigiós campionat “All England”). El jugador mallorquí té l’oportuntat d’aprendre l’anglès alhora que entrena cada dia, aprenent l’estil de joc del país, i perfeccionant els seus cops. Entrena principalment amb gent més gran que ell, cosa que permet que el seu bàdminton estigui millorant considerablament.

Li desitjam el millor desde l’illa, que ja només queden les derreres setmanes per a que el jugador es torni a incorporar als entrenaments del club mallorquí. Esperem que acabi absorbint el màxim de coneixaments possibles tant a nivell acadèmic, com personal i, evidentment, esportiu durant aquests darrer mes que l’espera a la seva aventura a l’extranger.

Deja una respuesta

  • Patrocinadores