Home » Destacado Index » INFORMACIÓ i ALTA CB CIDE Temporada 2014-2015

Estimats pares, mares i jugadors:

Vos informam que posam en marxa la temporada 2014-2015; la vuitena temporada de la nostra història, amb moltes ganes, il·lusió, nous projectes i moltes ganes de Bàdminton.

CLASSES CLUB DE BÀDMINTON CIDE (Horabaixa):

Els entrenaments al CIDE durant tot el curs seran DIMARTS i DIJOUS de 17h a 18.30h (a l’igual que la temporada anterior). El preu serà de 37 €uros/mes.
A més, tots aquells jugadors que estiguin jugant Competicions, tendran l’opció d’apuntar-s’hi als entrenaments que es faran dimecres de 13h a 14h (sempre que l’horari escolar els hi permeti). El preu dels 3 dies (dimarts i dijous de 17h a 18.15h i dimecres de 13h a 14h) serà de 52 €uros/mes 
Si només s’entrena un dia a la semana o es comencen els entrenaments a partir de la segona quinzena de mes el preu serà de 20€uros/mes.

Aquest any els entrenaments començaran DILLUNS DIA 18 d’Agost, i es faran entrenaments de 9h a 12hAprofitant que l’Escola ens permet utilitzar el pavelló. Tots aquells que esteis interessats en entrenar durant el mes d’agost podeu triar 2 opcions segons més vos convengui:

1.- Entrenaments CADA DIA, que serà de 52 €uros.

2.- Dilluns, Dimecres i Divendres: 37 €uros.

Durant les properes setmanes vos informarem dels dies d’entrenaments a partir del dia 1 de setembre.

Les inscripcions es faran per rigurós ordre d’inscripció, és per aquest motiu que els alumnes, pares, mares, mestres, professors i persones externes al Centre que es vulguin apuntar facin la seva inscripció el més aviat possible per tal de no quedar-se sense plaça; ja que cada any la demanda i el nombre dejugadors es va incrementant de forma exponencial. Per apuntar-se haureu d’omplir la butlleta d’ALTA JUGADOR CB CIDE 2014-2015 (ARXIU ADJUNT. Teniu tota la informació: grups de competició, preus, formes de pagament…

Les mensualitats s’abonaran TRIMESTRALMENT. Tots els mesos es cobrarà el mateix, ja sigui desembre, gener o juny; degut que hi entrenarem alguns dies de festa escolar i que hi haurà dissabtes que entrenarem al CIDE i seran totalment gratuits.

Tots aquells que domicilieu el pagament:

– Fixau-vos que es pagarà de forma TRIMESTRAL.

– Si pel cas que sigui el banc torna un rebut ja cobrat; es cobrarà la comisió corresponent.

Si hi ha qualque baixa, notificau-la al menys 10 dies abans de la finalització del mes, preferiblement per mail. Assegurau-vos de rebre la resposta de confirmació de la baixa, per evitar malentesos.

 

CLASSES EXTRAESCOLARS DE BÀDMINTON MIGDIA:

Una vegada començat el curs escolar, les classes extraescolars de mig dia (de les 13h a les 15h), entre elles el bàdminton, seran gratuïtes durant el mes de setembre. Per apuntar-se haureu d’omplir la butlleta d’inscripció que es reparteixen als alumnes els primers dies de curs o que trobareu a Secretaria del CIDE. Aquesta activitat està gestionada directament per l’Escola. Si necessitau que vos gestioni alguna cosa, també podeu contactar amb jo per resoldre-la.

Qualsevol dubte que tengueu al respecte, notificau-la sense cap compromís.

Per més informació no dubteu en visitar, la nostra pàgina web www.badmintoncide.es ,  el nostre Facebook per tal de poder tenir-vos informats dels campionats, resultats i de tota la informació rellevant que vos pugui interesar al moment.

També ens podeu seguir per facebook: *Club Bàdminton CIDE* on trobareu també les fotos dels esdeveniments.

http://www.facebook.com/ClubBadmintonCIDE

Per últim, informar-vos que si necessitau assessorament per comprar una raqueta, sabates, bosses debàdminton i/o material especifíc del nostre esport, el CLUB BÀDMINTON CIDE vos informarem,  vos ajudarem i vos assessorarem a trobar allo que necessiteu. Poc a poc, anam incrementant l’stock dematerial que ja tenim.
Aquest es el número de compte del Club perquè el tengue a mà en cas de necessitat.
LA CAIXA 2100-0967-43-0200149222

Moltíssimes gràcies.

Qualsevol dubte  que tengueu al respecte no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Salutacions per a tots.
Vos esperam!!

Alberto Fernández

alberto.fernandez@cide.es

626.840.940

Alta Jugadors CLUB BADMINTON CIDE 2014-2015 PDF

Deja una respuesta

  • Patrocinadores